the-mist-film-tips

The Mist (2007)

Filmer med betyg 8/10
Betyg 8/10

″Det sjukaste slutet i världshistorien.″

Alla tror att dimman som drar in över stan är ett ofarligt åskväder. Men the shit hits the fan när Dave Drayton (Thomas Jane) och hans son befinner sig i snabbköpet tillsammans med flera andra invånare. Om det inte är en vanlig dimma, vad är det då?

RECENSION
Jag tror jag såg den här filmen samma år som en kom ut, och det var ju ett tag sedan, men ändå dyker den upp i skallen titt som tätt. Den största anledningen till att den har fastnat, och även det som gör att filmen lyfts från en femma till en åtta, är något jag inte kan avslöja. Men tror mig, ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser filmen.

När det gäller genren skräckfilm så ska ni inte ha för stora förhoppningar. Men med det sagt så är det en intressant annorlunda film. Klart sevärd!

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Rysfaktor: I slutet får The Mist 10 av 10 hårresningar.
Passar: De som vill se en annorlunda skräckfilm.
Passar inte: Den känslige.
Hjälpmedel: Samtalsstöd efteråt.
Känslan efteråt:
A hug anyone?

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

3 comments on “The Mist (2007)Add yours →

  1. vill nog ändå påstå att den här filmen är överskattad och precis som så mycket annat från King faller den platt i slutet (tycker slutet är tröttsamt).

    1. I min bok så var det de sista 10 minuterna som gjorde den här filmen sevärd. Jag är en succer för ovanliga slut, så det här var ju en home run för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *