no-stranger-than-love-movie

No Stranger Than Love (2015)

Filmer med betyg 5/10
Betyg 5/10

″Ett original – to say the least. Väldigt skum men söt film.″

Lucy Sherrington (Alison Brie), bor i en småstad och är dyrkad av varenda manlig invånare. Uttråkad lever hon sitt liv på rutin tills en manlig kollega kommer över på ett booty-call sent på natten. Plötsligt öppnas ett stort oförklarligt hål i vardagsrumsgolvet.

RECENSION
Ja vart ska man börja.. Det är definitivt en väldigt annorlunda film. Trots filmens mycket knasiga handling så finns det en stark underton av reflektioner kring livet och kärleken. Filmen fångar din uppmärksamhet och lyckas hålla dig nyfiken enda till slutet. Jag hade dock önskas ett starkare slut, för mig så faller slutet rätt platt.

Jag älskar Alison Brie men tycker inte riktigt att hon kommer fram till sin fulla potential. Dock så är det hon och Justin Chatwin som lyfter filmen genom sin supergulliga personkemi. Utan deras samspel så hade det bara varit en knasig film. Nu är det är knasig film med hjärta.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Nästintill obefintlig, men det finns några få ögonblick som troligtvis kan klämma fram en tår eller två.
Skrattometer: Några små fniss..
Passar: Den som vill se något annorlunda.
Passar inte: Den som vill att filmer ska vara logiska och lättförståeliga.
Hjälpmedel: Popcorn. Typ!
Känslan efteråt:
Fnissig och förvirrad.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “No Stranger Than Love (2015)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *