5 to 7

5 to 7 (2014)

Filmer med betyg 10/10
Betyg 10/10

″Alltså WOW. Bara WOW. Jag vet inte vad jag ska säga. SE DEN!″

En ung författare kämpar för att ”make it” i New York. En dag träffar han en äldre kvinna och kärlek uppstår ögonblickligen. Det finns bara ett problem, hon är gift. Kulturer, världsbilder, etik och moral kolliderar samtidigt som kärleken fördjupas.

RECENSION
En annorlunda och innovativ kärlekshistoria skriven och regisserad av ett geni (Victor Levin). Dialogen huvudrollsinnehavarna emellan får dig att skratta innerligt och ofta. Handlingen är full av små underbara detaljer och skådespelarinsatserna är bottenlöst genuina.

Samspelet mellan Brian (Anton Yelchin) och Arielle (Bérénice Marlohe) är något av det bästa jag har sett och jag kommer på mig själv att undra om jag någonsin sett kärlek porträtteras på det här sättet. En film som jag kommer bära med mig länge.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Extremt hög
Skrattometer: Flera mysiga skratt plus att du sitter med ett brett fånigt leende genom hela filmen.
Passar: Alla med ett hjärta
Passar inte: Om du är olyckligt kär
Hjälpmedel: Näsdukar, like a lot!
Känslan efteråt:
En konstig blandning av alla känslor i världen och tomhet.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “5 to 7 (2014)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *