Side Effects

Side Effects (2013)

Filmer med betyg 8/10
Betyg 8/10

″Twisten sätter guldkant på en annars medioker film.″

Emily Taylor (Rooney Mara) har under flera år lidit av en allvarligt depression och trots att hennes make (Channing Tatum) precis släpps från fängelset så eskalerar situationen drastiskt. Efter ett självmordsförsök skriver hennes psykiatriker (Jude Law) ut en ny experimentell medicin, Ablixa. Det visar sig att medicinen har, minst sagt, förödande biverkningar.

RECENSION
Rooney Mara spelar ungefär samma roll som hon alltid gör, dock så passar den typen av rolltolkning väldigt bra i i den här filmen. Filmen är over all en typiskt 2010-tals thriller med undantaget för den väl utförda plot twisten.

Filmen fångar din uppmärksamhet och släpper den inte i första taget. Dialogen är intressant och karaktärerna är väl genomarbetade. Det är svårt att sätta fingret på varför filmen är så bra som jag faktiskt tycker att den är. Men det jag vet är att det är en film man minns i mängden.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Torrt. Om du inte gråter för att du är imponerad av bra film making.
Skrattometer: Nope!
Passar: Den som vill se en spännande thriller.
Passar inte: Hypokondriker.
Hjälpmedel: Kaffe är la gött?!
Känslan efteråt:
Stark lust att kasta ut iprenburken genom fönstret.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Side Effects (2013)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *