the-details

The Details (2011)

Filmer med betyg 5/10
Betyg 5/10

″Smårolig mörk komedi för lata dagar.″

När en familj upptäcker att tvättbjörnar håller  på att gräva upp deras trädgård blir det startskottet för en rad mörkt komiska händelser. Vad som börjar som en normal skadedjursbekämpning slutar i otrohet, lögner och mord.

RECENSION
Det här är en perfekt film att halvt titta på samtidigt som du pillar med något annat, eller har tankarna else where. Handlingen i The Details påminner mycket om filmen Falling Down (1993) med Michael Douglas, men kommer inte ens i närheten av den ångest och brutala fördärv som porträtteras i Falling Down.

Jag har alltid haft lite svårt för Tobey Maguire, som spelar huvudrollen Jeff Lang, men jag älskar Elizabeth Banks som spelar hans fru – så jag antar att de tar ut varandra. Det är inte många komedifilmer som får höga betyg, det verkar vara svårt att göra just klockrena komedier, och det får inte heller denna – 5/10 popcornskålar.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: It´s a dry sunny day in the desert.
Skrattometer: Njaaaäääeee…?
Passar: Den som vill ha semi-underhållande background noise.
Passar inte: Den som vill se en kvalitetsfilm.
Hjälpmedel: Något annat som underhåller dig samtidigt.
Känslan efteråt:
Totalt oförändrad och opåverkad.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “The Details (2011)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *