thirst

Thirst (2009)

Filmer med betyg 7/10
Betyg 7/10

″Twilight släng dig i väggen!″

Sang-hyun är en präst som arbetar på ett sjukhus. Osjälviskt anmäler han sig som volontär för att arbeta med ett hemligt projekt som ämnar ta fram ett vaccin som ska utrota en dödlig sjukdom. Något går fel och plötsligt tar viruset över hans kropp, för att överleva genomgår han en blodtransfusion som av en olyckshändelse består av vampyrblod. Han inser att han bara har en anledning att leva:  blod.


RECENSION
Vad är det med sydkoreanska skräckfilmer? Chan-wook Park (regissören till OldBoy) gör det igen! Hans filmer är så underbart innovativa och riktiga nöjen att titta på. Slå dig ner och njut, det Här är en riktig vampyrfilm.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Rysfaktor: This is some scary shit…
Passar: Vampyrfilmsnördar.
Passar inte: Du som fortfarande inte har kommit över Edward-Jacob dramat.
Hjälpmedel: Tända lampor och sällskap.
Känslan efteråt:
Jag ska nog kolla på en meningslös film innan jag går och lägger mig.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Thirst (2009)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *