trainwreck

Trainwreck (2015)

Filmer med betyg 6/10
Betyg 6/10

″Förvånansvärt uppfriskande med en sextokig kvinna.″

När Amy Townsend (Amy Schumer) var liten berättade hennes pappa för henne att monogami inte är realistiskt – och hon tog honom på orden. När hon sitt vuxna liv träffar one of the good ones så behöver hon ta itu med sin rädsla för att binda sig.

RECENSION
Det är en underhållande komedi, man skrattar inte huvudet av sig utan mer småler genom filmen. För mig står den ut i mängden då filmen handlar om En sextokig kvinna till skillnad från de flesta andra 2010-talskomedier när det snarare handlar om ett tjejgäng. Förutom att det är en komedi så har filmen också ett djup.

Amy Schumer har blivit tokhyllad i USA (och världen?) och jag förstår delvis hypen. Hon har faktiskt skrivit Trainwreck och den är kvick, smart och stundtals garvvänlig. Bakom filmen står regissören Judd Apatow som bland annat har producerat Knocked Up och Pineapple Express samt regisserat avsnitt av den underbara serien Freaks and Geeks. Den manlige huvudrollen spelas av Bill Hader och som med de flesta andra från Saturday Night Live, så älskar jag även honom.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Vid några tillfällen finns det chans att skratta fram en tår.
Skrattometer: Hög chans för skratt när de bråkar (igenkännings-humor).
Passar: Den som vill se en annorlunda komedi.
Passar inte: Den pryde.
Hjälpmedel: En megapåse ostbågar.
Känslan efteråt:
Jävlar va snygg Tilda Swinton var i den här filmen.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

1 comment on “Trainwreck (2015)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *