martyrs

Martyrs (2008)

Filmer med betyg 9/10
Betyg 9/10

″VARNING! Lätt den vidrigaste filmen jag någonsin har sett…″

En ung kvinnas jakt på hämnd mot de människor som kidnappade och plågade henne som ett barn leder henne och en vän, som också är ett offer för barnmisshandel, på en skrämmande resa till ett levande helvete av fördärv.

RECENSION
Martyrs är utan tvekan den vidrigaste filmen jag har sett. Jag tror jag satt tyst i en timme efteråt och mådde illa. Det värsta är nog att den är både psykiskt och fysiskt terroriserande. Jag råder egentligen ingen att titta på den här filmen, man mår bara dåligt. Trots det vet jag också att det finns många som tycker om att titta på sådana här skräckfilmer. Men aa – du ser den på egen risk, don´t say I did´nt warn you.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Rysfaktor: Håret på armarna pekar spikrakt upp i taket.
Passar: Ingen. Se den inte!
Passar inte: Alla normalt funtade människor (jag ångrar fortfarande att jag tittade på den).
Hjälpmedel: 14 stora kuddar plus en tät bomullsfilt virad runt huvudet så att du slipper se någonting.
Känslan efteråt:
Jag önskar att jag aldrig hade tryckt på play.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Martyrs (2008)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *