the time travelers wife

The Time Traveler’s Wife (2009)

Filmer med betyg 8/10
Betyg 8/10

″Romantik i sitt esse!″

Ett romantiskt drama om en bibliotekarie som har en gen som får honom att ofrivilligt resa i tiden. Detta orsaker självklart problem i hans äktenskap då han ofta är borta samt återvänder med en ökad kunskap om deras gemensamma framtid.


RECENSION
Jag har alltid haft lite svårt för filmer som handlar om tidsresor, får ont i hjärnan liksom. Men i den här filmen så fokuserar man som tittare på annat: deras relation till varandra. The Time Traveler’s Wife är storslagen på alla sätt och det är alltid extra hjärtskärande att titta på filmer om olycklig kärlek när det inte är själva kärleken som är problemet.

Rachel McAdams är min absoluta favoritskådespelerska all time, hon har en fantastisk förmåga att kunna slänga sig in i vilken roll som helst och man bara älskar henne! Hon är även huvudrollen i en annan av mina favoritfilmer om tidsresor: About Time. Eric Bana är också en ypperlig skådespelare – och dom två tillsammans är MAGISKA!

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Du. Kommer. Gråta. Floder. F.L.O.D.E.R!
Skrattometer: Ja men lite fniss sådär – dom är ju så jäkla söta tillsammans!
Passar: Den som älskar romantik och vill se en annorlunda film.
Passar inte: Den som inte orkar med kärleksdravel.
Hjälpmedel: Ett storpack näsdukar.
Känslan efteråt:
Aj mitt hjärta.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “The Time Traveler’s Wife (2009)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *