wayward-pines

Wayward Pines (2015 – )

Filmer med betyg 7/10
Betyg 7/10

″En mystisk serie som gjord för regniga dagar.″

En Secret Service agent beger sig till Wayward Pines, Idaho, på jakt efter två federala agenter som har försvunnit i den idylliska staden. Han lär sig snart att han kanske aldrig kommer att kunna lämna Wayward Pines levande.

RECENSION
Jag bara älskar serier som denna, där man snabbt förstår att något inte står rätt till men det tar en hel säsong (eller flera) för att förstå what the hell is going on. Wayward Pines lyckas med precis det – att bygga upp en mystisk stämning så att du småhoppar i soffan och försöker hålla dig från att spola fram till slutet. Och självklart har allas vår M. Night Shyamalan en av producenterna samt har skrivit ett avsnitt.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Naaah.
Skrattometer: Naaah.
Passar: Du som älskar Lost och The Leftovers.
Passar inte: Du som vill kolla på Vänner-repriser dagarna till ända.
Hjälpmedel: Skyddshandskar för dina naglars skull.
Känslan efteråt:
Gimme more por favor.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett serien? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Wayward Pines (2015 – )Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *