hot-fuzz

Hot Fuzz (2007)

Filmer med betyg 9/10
Betyg 9/10

″Vill skratta så att du får kramp i käken? Isåfall ska du se denna rullen!″

London-polisen Nicholas Angel (Simon Pegg), med 400% fler gripanden än någon annan polis, skickas på grund av sin överlägsenhet till den sömniga staden Sandford. Där möter han sin framtida partner, polismannen Danny Butterman (Nick Frost). När en serie oförklarliga dödsfall inträffar i staden förstår Angel att det är något som är fel, trots att alla andra påstår att det bara var olyckor. Nu måste han försöka att lösa morden innan det är för sent.

RECENSION
Alla som älskar Simon Pegg räcker upp en hand! JAAAAAG!!! Jag tror jag har sett allt som finns att se med honom (tipsa gärna om din favorit). Hot Fuzz är ju för härligt skön med en blandning av humor, väldigt grafiska dödsscener och ett exceptionellt utfört jobb med att klippa filmen. Vill du garva – se denna top notch rulle.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Ja! För du kommer att skratta så du gråter.
Skrattometer: Den slår i taket!!!
Passar: Tycker du om att skratta? Aaaaallrighty then.
Passar inte: Om du avskyr humor.
Hjälpmedel: Skvättskydd för att användas när du garvar ut Coca Colan ur munnen.
Känslan efteråt:
Simon Pegg please be my friend.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Hot Fuzz (2007)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *