southpaw

Southpaw (2015)

Filmer med betyg 6/10
Betyg 6/10

″En rå dramatisk film full av starka känslor.″

Billy “The Great” Hope är regerande mästare i lätt tungvikt. Sporrad av sin egen känsla av otillräcklighet och starka behov av kärlek, pengar och berömmelse har han kämpat sig till allt han drömt om. Men en dag inträffar en tragisk händelse som får Billys liv att rasa samman. Från att ha varit på topp, både i och utanför ringen, förlorar han allt och hans dagar blir en tjock dimma fylld av sorg, alkohol och droger.

RECENSION
Ännu en film av boxning tänker du. Och ja, du har typ rätt. Filmen är klart bättre än majoriteten av boxningsfilmer som gjorts men den faller ändå in i genrens välbekanta hörn. Dock går det inte att förneka att Jake Gyllenhaal går från klarhet till klarhet i varje film han tar sig an, vilken stjärna! Ett stort plus för hans motspelare Rachel McAdams som alltid lyckas förtrolla publiken med varje karaktär hon spelar. En klart sevärd film, det är inget mästerverk men inte heller a waste of time.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Never say never.
Skrattometer: Nein.
Passar: Ordet lagom känns rätt här – du som vill se en lagom rulle helt enkelt.
Passar inte: Om du är in the mood for a masterpiece.
Hjälpmedel: En boxing bag maybe.
Känslan efteråt:
Ska man skriva upp sig på den där MMA kursen ändå?

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Southpaw (2015)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *