the-butterfly-effect

The Butterfly Effect (2004)

Filmer med betyg 10/10
Betyg 10/10

″Du är väl inte en av dom som inte har sett The Butterfly Effect?″

Evan Treborn drabbas under sin uppväxt av blackouter vid vissa speciella händelser i hans liv. När han blir vuxen hittar han ett sätt att återskapa de minnena och utvecklar även en övernaturlig förmåga att ändra tidigare händelser – vilket leder till dramatiska konsekvenser för hans framtid.

RECENSION
Jag älskar, verkligen ÄLSKAR, filmer som har en originell handling – och det kan man lätt säga att The Butterfly Effect har. Och som om inte det vore nog så är det dessutom en kuddbitande, nagelnaffsande, soffstudsande film med spänning så det räcker och blir över till massorna.

Säga vad man vill om Ashton Kutcher, men detta är by far hans bästa film genom tiderna. Se filmen för sjutton – annars kommer du för evigt vara en av dom där… Ja alltså dom där knasbollarna som inte har sett The Butterfly Effect.

Tips! Det finns två slut – ett ofta förekommande och ett mer sällsynt. Det senare är 2327 gånger bättre – se till att leta upp det. Het rekommendation är även att skippa trailern.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Jag grinade som en newborn i slutet i alla fall.
Skrattometer: Om Murphys law får dig att skratta så…
Passar: Den som vill vara on the inside of movie things.
Passar inte: Den som vill vara on the outside of movie things.
Hjälpmedel: Internetuppkoppling (du kommer vilja köpa filmen efteråt för att garantera att du alltid kommer att ha den nära).
Känslan efteråt:
O.M.G (om du har sett ”rätt” slut)

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

1 comment on “The Butterfly Effect (2004)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *