scream-the-tv-series

Scream: The TV Series (2015 – )

Filmer med betyg 8/10
Betyg 8/10

″En oväntat spännande serie – ge den en chans.″

Vad som börjar som en viral YouTube-video leder snart till problem för tonåringarna i Lakewood samt fungerar som katalysator för ett mord som öppnar upp ett fönster till stadens oroliga förflutna.

RECENSION
Serien är baserad på filmerna med samma namn och jag måste faktiskt säga att serien överträffar filmerna, den lyckas särkilt bättre med sina slasher-referenser. Kanske är det för att man jämför serien med 20 år gamla filmer eller så är den helt enkelt mer välgjord. Sammantaget kan man säga att filmen Scream funkade på 90-talet och serien är bättre lämpad för 2010-talet (thank you captain obvious).

Scream: The TV Series är en av mina absoluta favoriter just nu och jag längtar som ett barn på julafton efter onsdagar (varje onsdag släpps ett nytt avsnitt på Netflix), och diggar faktiskt den längtan till skillnad från alla serier man tittat sönder i ett nafs.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: No. No. No (någon som hör rösten till städerskan från Family Guy i huvudet?)
Skrattometer: No. No. No.
Passar: Du som vill ha en ny favvo-serie.
Passar inte: Du som är ute efter en riktigt läskig serie.
Hjälpmedel: Socker, vatten, någon som står bakom ryggen på dig – i stort sett vad som helst så länge det hjälper dig att inte svimma (MYCKET blodig serie).
Känslan efteråt:
Vem är mördaren? VEEEEEEEEEEEEEM?

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett serien? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Scream: The TV Series (2015 – )Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *