the-worlds-end

The World’s End (2013)

Filmer med betyg 7/10
Betyg 7/10

″Filmen är helt perfekt för lazy days.″

Gary King (Simon Pegg), en medelålders alkoholist, söker upp sina gamla skolvänner och övertalar dem att slutföra ”Golden Mile”, en pubrunda som omfattar 12 pubar i deras hemstad Newton Haven. Gruppen har tidigare försökt genomföra pubrundan men misslyckades med att nå den slutliga puben, ”The World’s End”.

RECENSION
Edgar Wright är regissör till den här hutlöst roliga filmen, han ligger även bakom filmer såsom Shaun of the Dead och Hot Fuzz och till vårt stora nöje så har han till vana att ha med sig samma cast. Simon Pegg är ju amazeballs i allt han tar sig för, det finns ingen som kan få en att skratta så som han.

Filmen är verkligen underbar, dock inte särskilt minnesvärd. Jag såg den kanske för tre år sedan och minns inga direkta scener. Men det jag trots allt tog med mig är att jag tyckte det var en väldigt underhållande rulle.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Maybe, dock tårar av glädje.
Skrattometer: Ding dong! We have a winner.
Passar: De dagar du glider runt i läggan likt en sömnig, goshig katt.
Passar inte: Om du är superduper taggad på att se den bästa filmen i ditt liv.
Hjälpmedel: Bira bira bira! Bärs bärs bärs!
Känslan efteråt:
Simon Pegg finns det något du inte lyckas med?

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “The World’s End (2013)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *