wall-e

WALL·E (2008)

Filmer med betyg 10/10
Betyg 10/10

″En av de absolut bästa animerade filmerna som någonsin har gjorts.″

Filmen utspelar sig år 2750 och som en följd av överdriven konsumtion har jorden täckts med skräp och människorna har flyttat upp i rymden. För att städa upp byggdes WALL-E-robotar som samlar ihop skräpet och nu finns det bara en robot kvar. Denne robot, som har utvecklat medvetande och känslor, hittar en dag en groende planta. Vad betyder det för mänskligheten?

RECENSION
I grund och botten så är den här filmen är kärlekssaga, robot-love när den är som bäst. Andrew Stanton, författare och regissör, har även skrivit filmerna Finding Nemo och Toy Story. Vilket geni! Jag är måttligt avundsjuk på hur man kan klämma ur sig sådana filmer som kan röra vid en annan människas kärna. WALL·E är en sådan film, du blir berörd på ett sätt som kanske till och med förvånar dig. Se det här lilla guldkornet – du kommer inte att bli besviken.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Oh yes, och du kommer samtidigt undra varför du gråter till robotar.
Skrattometer: Ja, du kommer att slängas mellan skratt och tårar.
Passar: Den som vill se en genuint mysig och vacker film som även berör ett mycket aktuellt problem.
Passar inte: Den som skäller på robotdammsugare.
Hjälpmedel: Well let me tell you this, you are going to need A LOT of hugs.
Känslan efteråt:
WALL·E är så SÖT!!!!!

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “WALL·E (2008)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *