the-returned

The Returned (2015 – )

Filmer med betyg 8/10
Betyg 8/10

″Från författarna till Lost.″

Livet i den lilla staden vänds upp och ner när ett flertal personer, som har förmodats varit döda, återvänder utan att ha åldrats och ovetandes om vad som har hänt. När de försöker återgå till sitt liv händer konstiga saker och en våg av ohyggliga mord drar igenom staden.

RECENSION
Carlton Cuse, en av författarna till Lost, står bakom denna serien – och det märks. Enda sedan Lost lämnade oss gråtandes i TV-soffan har det funnits ett tomtrum som har varit svårt att fylla, men med serier som The Leftovers och The Returned har Lost-författarna sakta givit oss hopp igen.

The Returned levererar och skapar en iver hos sina tittare, som om i hypnos greppar man TV-kontrollen och trycker på play – om och om igen. 2015 har definitivt varit ett bra år för nagelbitande serier.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Not even a single one.
Skrattometer: Tomt på den fronten.
Passar: Du som diggar The Leftovers.
Passar inte: Du som är ute efter en riktigt skrämmande serie.
Hjälpmedel: En kräm för att mjuka upp dina sönderbitna nagelband.
Känslan efteråt:
What´s the dealio?

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett serien? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “The Returned (2015 – )Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *