the-intern

The Intern (2015)

Filmer med betyg 6/10
Betyg 6/10

″En typisk komedi – dock med väldigt bra skådespelare.″

70-åriga änklingen Ben Whittaker (Robert De Niro) har upptäckt att pensionen är inte allt det han hoppats på. Han tar därför tillvara på en möjlighet att komma tillbaka in i spelet genom att bli en senior praktikant på en modesajt, som grundades och drivs av Jules Ostin (Anne Hathaway).

RECENSION
Trots utmärkta skådespelare så når filmen bara halvvägs, man blir varken berörd eller oberörd – man hänger där i mitten någonstans. Kemin mellan Robert De Niro och Anne Hathaway är dock fantastisk, de utmanar varandra och man ser verkligen att de trivs i varandras sällskap. Filmen är även full av småroliga biroller som säkerligen är där för att skapa en komisk stämning men som mest får en att dra på smilbanden lite. En bra film för en slapp söndag, men hoppas inte på ett mästerverk.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Nope. Den går liksom inte såå djupt.
Skrattometer: Nja, nog väldigt individuellt. Den är lite småkul.
Passar: Du som är in the mood för en helt vanlig komedi.
Passar inte: Du som vill se en djup film.
Hjälpmedel: Popcorn med smörsmak – the only way to go.
Känslan efteråt:
Jahopp.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “The Intern (2015)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *