eternal-sunshine-of-the-spotless-mind

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Filmer med betyg 10/10
Betyg 10/10

″En vacker och unik kärleksfilm.″

När deras förhållande faller isär genomgår ett par en procedur för att radera varandra från sina minnen. Men det är först genom processen att förlora varandra som de upptäcker vad de hade till att börja med.

RECENSION
En av författarna till filmen, Charlie Kaufman, har en imponerande ryggsäck med b.la. Being John Malkovich och Adaptation. – två fantastiska filmer. Handlingen och upplägget av Eternal Sunshine of the Spotless Mind påminner mycket om de nämnda filmerna i sitt sätt att vara lite annorlunda och unikMen att säga att filmen är unik är en underskattning. Filmen är så fantastisk att varje sekund känns meningsfull och underbar.

Det är en vacker kärlekshistoria berättad av en färgsprakande Kate Winslet och en mäkta imponerande Jim Carrey – har han någonsin varit bättre? Jims skådespelarinsats får mig att vilja skapa en variant av Oscars-galan, där skådespelare får pris för fantastiska insatser utanför sin vanliga genre.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Tår-cast: Stor risk för massiva gråtstunder.
Passar: Detta är en ”måste se-film”, så se den.
Passar inte: Kanske/kanske inte passar så bra om man är mitt i ett break up – you decide.
Hjälpmedel: Någon/något goshigt att krama.
Känslan efteråt:
Vackert.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *