poster-parks-and-recreation

Parks and Recreation (2009 – 2015)

Filmer med betyg 10/10
Betyg 10/10

″En galet rolig serie skapad av författarna till The Office.″

En serie om de absurda upptåg staden Indianas offentliga tjänstemän hittar på när de bedriver diverse projekt för att göra sin stad till en bättre plats.

RECENSION
Parks and Recreation som skapades av Greg Daniels och Michael Schur, författare till b.la. serien The Officeär den absolut roligaste humor-serien som någonsin skapats (såklart delad förstaplats med The Office). Amy Poehler som spelar huvudrollen är magiskt rolig, en av de absolut roligaste komiker som finns. Rätta mig om jag har fel men jag tror även att detta var serien som satte Chris Pratts namn på Hollywood-kartan.

Ytterligare en klart lysande stjärna är Aubrey Plaza som är så härligt överdrivande ironisk till exakt allt. Nick Offerman gör en lysande insats som Ron Swanson (ja ni har hört det namnet innan) och… aa jag skulle kunna prata om hur bra den här serien är för alltid. Hur som haver, det är en serie för alla tillfällen och du kommer skratta till du har slut på skratt – LOVE IT!!!

Sorry för den überdåliga trailern, hittade ingen annan.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Skrattometer: Det blir liksom inte roligare än såhär, true story.
Passar: Varenda människa där ute.
Passar inte: What? Sorry jag hörde inte frågan.
Hjälpmedel: Googla upp en riktigt tråkig bild, typ på en matta eller nåt, titta sedan på den bilden varje kvart så att du slipper få skrattöverdos.
Känslan efteråt:
Finns det bara 7 säsongen!!! Och det kommer inga flera!!! NOOOOOOO!!!

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett serien? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Parks and Recreation (2009 – 2015)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *