sausage-party

Sausage Party (2016)

Filmer med betyg 7/10
Betyg 7/10

″Den sjukaste filmen jag sett i hela mitt liv.″

En korv strävar efter att ta reda på sanningen om hans existens.

RECENSION
Asså nej, va, jo, eller huh, vad hände precis…?! Exakt den känslan hade jag genom hela filmen. Sausage Party är det sjukaste, jag upprepar: det S.J.U.K.A.S.T.E, jag har sett i filmväg – någonsin, alla kategorier. Filmen går från 11 år på bio, den borde snarare ha åldersgräns 37 år. Mot slutet av filmen tystnade skratten i biosalongen och en slags kollektiv pinsamhet tog över – och då är det ändå en animerad film vi snackar om. Missförstå mig fel, det är en sjukt rolig film som innehåller mängder med scener som kommer att spelas upp i ens huvud i år framöver.

Det intressanta med den här filmen är dock att den har ett djup (jag skojar inte), en bra handling och en väldigt tydlig samhällskritisk vinkel. Så all and all så är det en fantastiskt rolig film med en riktigt bra handling.

  MER INFO. (IMDB) » 

How to-guide
Skrattometer: Den här filmen måste slå något slags rekord i skratt.
Passar: Den som gillar Seth, Franco å grabbarna.
Passar inte: Den blyge.
Hjälpmedel: Ditt hem. Se filmen i ensamhet. Med gardinerna fördragna. Utan att grannarna kan se dig se den.
Känslan efteråt:
Total chock blandat med vågor av fniss.

Faksimil: www.IMDB.com

Har du sett filmen? Vad tyckte du? Kommentera ↓

0 comments on “Sausage Party (2016)Add yours →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *